Iselast – The end of the road

E necesar să scriu acest post, pentru a informa comunitatea manga anime Shinobi (şi în general) despre ce s-a întâmplat cu site-ul şi forumul Shinobi recent.

Domnul Mircea, zis Iselast a cedat… DIN NOU! Din păcate, la ai săi 18 ani, nu a ajuns încă la maturitatea necesară să-şi poată rezolva problemele personale cu cineva anume(cu mine de exemplu… sau cu lumea întreagă) doar cu acea persoană în cauză. A preferat să-şi folosească în cel mai mişel mod puterea, accesul şi cunoştinţele ce le avea referitor la site-ul şi forumul Shinobi.

Dar, de unde a pornit totul vă întrebaţi? De la o prostie desigur. Vedeţi voi, iselast, se consideră un zeu, şi nu unul oarecare ci cel mai mare şi tare din parcare. Şi odată ce a pus mâna pe „putere” i se suie la cap. El nu iubeşte să se supună muritorilor de rând ca noi, el nu iubeşte să asculte ce-i zic alţii. El nu înţelege că nu e centrul universului, şi că nu se învârte lumea în jurul său. Aşa că dacă pe chat, cineva, ca mine de exemplu, îi zice sec şi răspicat că e prost, handicapat sau retard(văzând că insistă să se poarte ca unul, deşi clar nu e literalmente) înseamnă că o să se răzbune pe tine, pe rudele şi familia şi prietenii şi cunoscuţii tăi cu tot ce are(mă rog, în limita cunoştinţelor pe care le are despre acestea :)) ).

Domnul iselast, nu acceptă reproşuri, critică, să răspundă normal la întrebări simple, el preferă să te ia la mişto, să-ţi arate cât e de zeu şi şmecher din spatele monitorului, deşi în realitate râde ca un prost din orice şi dacă-i dai un şut în fund îl ia vântul… În fine, zmeu virtual, ce să mai zic.

Din aceste simple şi banale motive, el mai întâi, s-a prefăcut că se retrage şi că ne dă accesele la host şi admin panel. Dar n-a dat niciun dat referitor la domeniu pe care cum a zis el „l-a futut” de la noi. S-a supărat apoi iar pe mine şi s-a strecurat pe site, a luat accesele tuturor, m-a retrogradat pe mine şi culmea a vrut „să mă dea afară” :)) El a crezut că Shinobi e proprietatea lui, că totul o să depindă de el, şi că lumea o să stea după el când… să zicem 95% din tot grupul nu-l suferă? Dar nu s-a oprit aici, a şi îndrăznit să pună condiţii, gen grupul Shinobi să-i fie sclav, să lucreze mai departe pe site sub administrarea lui, eu să fiu înlăturat şi dacă „vreau” să ajut din spate =)) Ce umor negru. De nu, el ne şterge tot, ca şi mare zmeu virtual ce e, de parcă ar fi toată munca lui aia şi începem tot de la 0 cu alt site… Şi alegerea cred că a fost evidentă, unii mi-au zis că mai bine părăsesc Shinobi decât să continue cu iselast… şi îi înţeleg perfect. Ah şi pe lângă asta, ca să ne îngrijoreze şi mai tare cică, nu ne convine să începem de la 0 că vom pierde clasamentul pe google (VAI!) şi că deja există alte grupuri care ne fac concurenţă (double VAI!!) … De-ar fi avut un pic memoria mai bună, s-ar gândi şi la faptul că eu am început totul de la 0, fără să fiu cunoscut de nimeni, fără să am site-uri măreţe şi susţinere, şi cu o ceartă şi concurenţă foarte mare de la Sannins şi alte grupuri deja existente… Crezi că aceste capricii ticăloase ale tale de om nesimţit şi nebătut la vreme o să oprească un grup întreg? Ei bine te greşeşti.
Mircea, îmi pare rău să văd, cât de obsedat poţi fi de mine şi de Shinobi. Îmi pare rău să văd că nici după 3 ani nu ai prins la minte în cele din urmă. Îmi pare rău să văd, că am greşit din nou cu tine, că ţi-am dat prea multă încredere şi putere şi că din cauza asta acum tot grupul are de suferit. Pentru asta îmi cer scuze tuturor, dar asta e, timpul înapoi nu se mai dă.
Mereu ai fost obsedat de poziţii înalte, ranguri, putere, şi crezi că astea-s cele mai importante în viaţă, dar dacă te-ai uita un pic în jur ai vedea cât de singur şi disperat eşti.

Şi ca să arăt lumii cât de ticălos, incorect şi laş ai fost, o să-ţi reamintesc cum ai venit la mine după ce ai făcut prima oară acelaşi rahat. Îţi cereai scuze ca un mieluşel, ai promis că doar o să ajuţi, că ai prins la minte, că ai învăţat din greşeli. Că n-o să se mai repete, că dacă va fi să nu te mai înţelegi cu mine sau alţii şi să fie probleme, o să laşi totul cu bine şi o să pleci… Şi…? Care din aceste cuvinte ale tale au fost respectate? Îţi zic eu, NICIUNUL! Ai minţit pur şi simplu, nu ţi-ai respectat cuvintele, ai călcat peste încrederea ce eu şi alţii ţi-au oferito nu prima, ci deja a DOUA oară. Ai făcut rău nu mie anume, ci unei comunităţi întregi de fani anime şi manga, o comunitate ce nu tu ai creat, organizat şi condus până acum şi asupra căreia nu ai niciun drept. Dacă crezi că prin asta m-ai atacat pe mine, că nu dorm nopţile, că sufăr de nu mai pot, o dai iar în bară, îmi pare rău doar de munca pierdută(adică linkurile de download la manga şi anime) şi de grup că nu-şi mai poate continua activitatea nomal ca înainte şi va trebui puţin să rabde până vom reveni, deşi munca se va contiua oricum. Prin asta ai arătat ce om eşti tuturor, nu doar mie. Vei fi mereu singur şi fără susţinere şi sper sincer să nu facă alţii greşeala mea, să-ţi acorde încredere, să îi „ajuţi” tu cu ceva cum ai „ajutat” shinobi, căci vor avea doar de pierdut cu un om atât de instabil psihic şi mintal ca tine. Tu nu ştii ce înseamnă respectul, tu nu ştii ce înseamnă colaborarea, tu nu ştii ce înseamnă să lucrezi în grup, să fii responsabil, să-ţi respecţi cuvintele, să ai obraz, tu nu ştii ce înseamnă chiar prietenia. Din punctul de vedere al relaţiilor sociale eşti un EPIC FAIL pur şi simplu şi aşa vei rămâne din câte văd.

Oricum, poate e mai bine aşa, odată şi odată trebuia să ieşim de sub ghiara lui iselast căci oricum era imposibil de făcut ceva cu aşa om. Am sperat să se termine tot cu bine, nu în cel mai rău hal, dar n-ai ce să-i faci…

Asta însă nu înseamnă că Grupul Shinobi se desfiinţează definitiv. Pur şi simplu ne vom muta şi vom posta altundeva ceea ce facem. Nu ne trebuie site-uri strălucite pentru asta, destul să avem un loc unde să putem posta în linişte şi pace ceea ce facem din plăcere ca şi hobby, fără stresul unor oameni fără minte. Sper ca fiecare membru al grupului să-şi continue mai departe treaba iar fanii să nu se dispere şi să nu uite de noi. Vom reveni cât mai curând, şi vom anunţa noile adrese unde să ne găsiţi. Avem nevoie de susţinerea voastră desigur! Dacă va fi ca Shinobi să nu mai existe, va fi atunci când toţi membrii se vor retrage din grup şi nu va mai fi nimeni care să continue proiectele, nu atunci când un trist disperat face capricii şi şterge un site. Curaj şi baftă tuturor!!

P.S. Momentan ne puteţi găsi pe acest chat Şi pe profilul filelist al grupului ShinobiTeam sau pe Facebook

P.P.S. Vrea cineva adresa şi telefonul lui iselast să-i „mulţumească” sau să-l felicite pentru ce a făcut? XD

35 răspunsuri to “Iselast – The end of the road”

  1. Val noi te urmăm pe tine și numai pe tine te rog nu lăsa un looser ca ăsta să ne traga înapoi……SHINOBI BANZAI!

    • Merci, nu trebuie neapărat doar pe mine, sunt şi alţi membri buni care se stăruie pentru grup şi fac ceva, şi sigur dacă va fi să plec, n-o să şterg tot ce am avut sau am făcut 😉

  2. Valentin, nu amesteca lucrurile private cu faptele lui de copil, sterge naiba partea cu adresa si numarul de telefon, dai de inteles ca vrei sa te razbuni si ca ai fi in stare sa-i faci mult rau, doamne :-(. Si cand zic sterge e decizia ta, dar nu mi se pare corect!

    • Aoleu, iar îl aperi :)) Fii mai relaxat şi tu, chiar n-am voie să fac glume asupra lui? După tot ce a făcut cred că e minimul din ceea ce ar merita 😛
      Şi nu uita, că pentru faptele lui de copil cum zici tu, mulţi au pierdut multe de pe acele site-uri 😉

  3. Poate se va maturiza şi el într-o zi. 😀
    Oricum, ştiu că roata se întoarce mereu. 😉
    Mult succes pe viitor şi vă voi susţine. 😉

  4. Vad ca intri cu mine in polemici deja, unde sunt eu suparat, frustrat?
    Razbunarea este arma prostului, deci?!
    Respectate pe tine insuti, daca vrei candva sa arati ca esti chiar baiat mare si cu capul pe umeri Val.
    Am zis si repet mereu i-am luat apararea, mereu am zis ca aveti voi ceva cu el, dar stii cum e, toti gresim mai devreme sau mai tarziu.
    Spune in postul tau decursul evenimentelor si pagubele facut fara da dai sau sa macar glumesti cu asta!
    Copil este si copil ramane, sa nu uitam ca nu este singurul fara minte din grup, ai si alte somitati prin echipa, dar ele bine ca nu stiu de asa ceva ca am fii vazut clone Iselast Gen!!! :-)))))
    Ai grija cum iti alegi prietenii!

    • Eu cred că o iei pe arătură cu acest comentariu, şi nu ştiu unde vezi tu răzbunare în ceea ce fac. Îţi creezi singur polemica, mesajul a fost destul de clar şi era necesar ca să ştie toţi ce s-a întâmplat cu Shinobi şi din cauza cui.

  5. Pai ce sa spun…..urat ISELAST, chiar daca esti nervos nu trebuie sa faci asa ceva, desi trebuie sa fie prea suparat ca sa nu te gandesti la ce ai facut (cea ce nu se prea poate)……o mare tampenie ditrugand un site cu tot cu munca si timpul (pierdut acum) unor oameni….dupa ce am auzit si vazut ce ai facut aveam o senzatie de suparare si furie, dar m-am gandit la spusele lui Kenshin, si mi-am dat seama ca are dreptate, SHINOBI nu este un site cu link-uri, este ECHIPA SHINOBI care a mucit, munceste, si v-a muncii pentru a crea un site destinat anime/manga-ului….

  6. Buna, nu m-am implicat mai niciodata in comunitate pentru ca nu prea sunt genul dar mereu v-am apreciat munca si inca o apreciez mult. sper sa va mobilizati si sa treceti peste prostiile unui copil hiperactiv care sufera de „god complex”. voi astepta in continuare sa citesc manga de la voi. si precum ai zis, ati zis si or sa zica si altii: nu site-ul era shinobi ci grupul de oameni cu interese comune. bafta

  7. Din ce am citit pot doar să zic că nu înţeleg oamenii de felul dat (mă refer la iselast). Poate îi va veni mintea la cap… ;D

  8. Cere doar atentie, iar acum ca ai si postat despre asta, si-a primit ce a dorit. Multe persoane cer atentie fie ea pozitiva sau negativa,

    • Olga, indiferent de ceea ce cere, şi de ceea ce a avut cu acest post, era necesar, mulţi nu ştiu ce s-a petrecut şi de ce, şi mă trezeam cu 20 de ferestre de mess deschise unde toţi întreabă ce naiba s-a întâmplat, şi s-o povestesc la fiecare în parte sincer nu am chef plus că nu e chiar practic.

      • Curios este faptul ca ai vorbit 3 sferturi din post despre Iselast si trecutul lui,decat despre ce s-a intamplat cu forumul.

  9. Domnule valentin, evident ca ieri cand am intrat pe chat sa vorbim voiam sa iti returnez Shinobi. Insa jignirile pe care le-am primit din partea grupului a fost ceea ce m-a razgandit.
    Inca nu m-ai cunoscut prea bine sa vezi cum ma poti manipula. In caz de nu ai auzit de limbaj de lemn, atunci cand am venit la tine in 2009 clar stiam ca o sa recuperez siteul, dar speram ca nu voi fi tratat in halul asta ca sa fiu din nou atat de batut in picioare incat sa atac Shinobi.
    Iti amintesc ca am plecat pacific de pe Shinobi. Au trecut 2 saptamani si am mers sa editez la Anime Kage. Atunci cand ai vazut ca editez pe Anime Kage ai scris pe chatul Shinobi ceva de genul : „lumea e plina de prostie, retardati si tradatori”, facand referire la mine.
    Daca erai suparat ca nu ti-am spus cum se utilizeaza site-ul si cum editezi sabloanele, asta a fost pentru ca m-ai jignit cand am plecat.
    Crede-ma ca sunt constient ca nu e bine ce am facut, dar la cuvintele pe care le-am auzit ieri de la grup nu m-am putut abtine.
    Si ai la cunostinta ca nu sunt genul de om care sa fie calcat in picioare si sa taca.
    In final, cu o aroganta excesiva, da-ti seama ca esti mai low decat mine pentru ca nu ai stiut cum sa protejezi Shinobi ca fondator.

    • Iselast, te faci victimă? În primul rând, despre ce jigniri vorbeşti? În al doilea, eu sunt egal cu tot grupul oare? În al treilea, meriţi orice jignire omule dacă te porţi urât, arogant, faci miştouri idioate când nu e cazul, eşti asocial din orice punct de vedere şi mai aştepţi respect pe deasupra, te auzi ce spui? Şi orice s-a întâmplat nu te justifică şi nu-ţi dă niciun drept să te iei de tot grupul Shinobi, să ştergi site-ul, să distrugi munca altora şi a mea, ai fost şi eşti fals, ipocrit, manipulator şi arogant până la urmă. Când am zis chestia cu lumea e plină, nu m-am adresat doar ţie, aveam şi altele pe cap şi o repet şi acum, lumea e plină de prostie, retardaţi şi trădători, sau tu te consideri unicul? Şi faza cu AK, n-ai făcut-o deloc că vrei tu să editezi, ci specific să mă sâcâi pe mine cu asta, deja îţi ştiu tacticile, ai zis mereu că nu o să mai editezi, că nu mai ai nimic cu treburile astea, şi hop te apuci de editat da? Şi unde-s cuvintele tale de nervi şi ură faţă de AK când comentau pe chat despre proiectele noastre şi ziceau că ei peste alte grupuri nu se bagă? Ai uitat? Ipocrizia te prinde bine văd, când erai la noi vorbeai de ei, şi acum când nu mai eşti cu noi ne vorbeşti la ei sau poate şi în alte locuri. Tu nu eşti conştient chiar de nimic, căci dacă erai nu făceai aşa rahat, şi NU, faptul că-s fondator nu înseamnă că o să deţin eu mereu controlul total dacă nu am timp şi nu pot să mă ocup de site cum ar trebui. Eu ţi-am dat încredere cum i-am dat şi lui tleilax şi altora ce doreau şi putea să se ocupe, o muncă în echipă se bazează pe asta, pe încredere reciprocă, nu pe paranoia că mâine unul sau altul o să-mi distrugă totul cum ai făcut tu. Rămâi în continuare un copil neadaptat, nebătut la vreme şi fără minte. Mai mult de atât nu poţi se vede, din păcate pentru tine.

    • Iselast, nu te mai ascunde dupa deget, ai facut o a doua greseala, ai dat cu bata in oamenii ce au muncit pe forum, si pentru grup. Ce te asteptai ca toti sa vina sa-ti spuna bravo Iselast felicitari, ca ti-ai bagat p..a in munca noastra de 3 ani sau in curand 4 ani.
      Eu cred ca au fost prea buni cu tine, vazand ca doar te-au jignit in scris si virtual, da ochii cu cei pe care i-ai dezamagit sa vezi atunci, ce o sa iasa… atunci poti spune singur ca nu ai cum sa te mai intorci si ca e greu acum sa scoti capul din pamant.
      Te astept la Nijikon sa vedem daca ai fost sau inca esti iubit!!!
      Bafta tinere, dar recunoaste ca te-ai jucat cu munca noastra!

  10. Valentin, treaba cu Iselast a fost foarte urata, ma intelegeam bine cu omul dar dupa faza asta trebuie sami schimb parerea.
    Shinobi dupa cum ai spus tu nu este un site ci grupul de oameni care lucreaza la proiecte. Pacat doar ca dupa acest conflict cu o persoana imatura o sa pierdem din membrii ce alcatuiesc acest grup.
    Sper sa ne fie o lectie dura pe care sa o tinem minte pe viitor si sa nu mai facem aceeasi greseala de doua ori.

  11. E tragic cea ce citi!!
    Sa ma gandesc ca am editat degeaba! Inca mai am Linkurile de la The Breaker pe care le-am postat eu, dar nu le mai am pe cele de la Psyren si altele 😦
    Cam cat crezi ca va dura sa pui un alt site pe picioare?

  12. Mi-am dat seama instant, ca despre asta e vorba. Am intuit din prima ca iselast a facut-o. Chiar daca nu stiu treburile interne, intram in fiecare zi pe site si mi-am dat seama de cateva lucruri.
    Iselast, revino-ti, o sa regreti si in momentul asta chiar o faci pentru ca ai reactionat in felul asta, si ai distrus tot ceea ce era frumos.
    Stiu cum e, revino la realitate, da-le siteul, fa-l cum era inainte sa vii tu, da-le domeniul, cere-ti scuze si lasa-i in pace odata pentru totdeauna.
    Nu tin nici cu Valentin dar nici cu Iselast, aici vina a fost a amandurora, pentru ca nu ati stiut sa comunicati si sa lasati de la voi, ceea ce a dus la un colaps pentru grupul shinobi.
    Nu incercati sa va dati mari filosofi pentru ca nu sunteti. Probabil nu veti mai discuta vreodata ca prieteni, dar nu lasa-ti ca o stupida cearta sa strice tot ceea ce inseamna shinobi, fanii au nevoie de voi.
    Iar pe viitor daca reusiti sa va reveniti, aveti mare grija cu cine va bagati.
    Iselast, scoate portofoliu site-urilor tale de pe site original shinobi, scoate redirectul mai bine zis, este o dovada de jignire si aroganta.

  13. Intrasem azi la ora de informatica pe mess si am vazut mesajul lasat de kenshin. M-am gandit ca e un fel de „energizare” pentru ca shinobi sa isi revina [avand in vedere ca in ultima vreme nu o ducea prea bine]. Era si iselast on si l-am salutat, doar ce voiam sa il tachinez putin. Dupa o parte dintr-o conversatie prefacuta si tensionanta, am zis eu „ca de ce a plecat acum dupa ce s-a prapadit shinobi?” [nestiind ce se intamplase cu forumul, pentru ca in ultimele zile nu am avut acces si nici timp la al meu pc], dupa care domnu` ise zice ca l-a sters de tot sau ceva de genul.
    Nu am stiut cum sa reactionez sau ce sa zic. Eram cu o colega la acel pc si ea, nefiind membra, imi stia trecutul meu acolo, cat de mult a insemnat shinobi pentru mine si stia chiar si forumul. Dupa ce am auzit chestia cu stersul, am intrat repede in browser, tastez eu adresa si ce vad? NIMIC, OAMENI BUNI. NIMIC!!!!!!!!!!!
    Credeam ca asta e o gluma, si nu orice fel de gluma, una destul de bolnava. Pur si simplu am refuzat sa cred ca nu mai e, pana ce dupa am realizat ca nu mai e nimic.
    Inteleg ca esti fustrat, dar nu arunca deoparte ceea ce altii au depus efort sa faca din shinobi un site pentru fani, totul doar pentru fani. 😐 Sunt oameni care au pus suflet si aici ii exclud total pe cei care au „vrut sa se perfectioneze si sa isi vada limitele la nivel profesional”. Vorbesc despre cei care adora intr-adevar manga si anime si respecta aceasta cultura, vorbesc despre cei care au facut shinobi un loc „frumos si cald”.
    Ca sa inchei, eu nu am fost cine stie ce membru pe forum, nu am facut „minuni” incat sa contribui pana in panzele albe, dar mereu am apreciat munca depusa de oamenii dedicati de acolo. Iar pe shinobi mi-am gasit intr-adevar locul, m-am simtit mai bine decat in propria familie, cercul de prieteni sau la scoala… shinobi a fost o parte importanta din viata mea si acum ca nu mai e, simt ca acei ani parca au fost inlaturati.
    Chiar daca o luati de la capat, eu va urez mult succes in continuarea si cred ca daca veti porni de la 0, acum veti avea chiar mai multi sustinatori decat inainte ^^

  14. MasterJiraya Says:

    Una din placerile mele era sa mai evadez din cotidian… in aceasta lume a anime-ului si manga pentru „a uita” de societatea asta a noastra de rahat. Din pacate acum am dat de un astfel de „rahat” tipic… Nu ma mira prea mult, fiindca astfel de lucruri se intampla frecvent, dar asta nu ma impiedica sa nu am un mic regret ca marea majoritatea pentru ceea ce se intampla acum sau s-a intamplat deja…
    Nu incerc sa acuz pe cineva si nu sunt de partea niciunuia din cei doi protagonisti… nu incerc altceva decat poate sa sensibilizez prin argumente pe cel care a facut acest lucru sa restabileasca site-ul nu de dragul lui Valentin, ci mai ales pentru ceilalti iubitori… Facand acest lucru poate iti vei demonstra mai bine ce ai avut de demonstrat…
    Parerea mea e ca toti facem lucruri la manie pe care ulterior le regretam mai mult sau mai putin, asa ca nu e timpul pierdut… Si am aici in vedere si multi din membrii de pe shinobii care au avut reactii la cald cum poate ai avut si tu si Val in discutiile voastre… Poate ai vrut sa-i dovedesti ceva lui Val, dar in felul asta nu cred ca iti vei castiga adepti indiferent daca ai sau nu dreptate… Din ce am urmarit sunt foarte multi care au avut de-a lungul timpului divergente cu Valentin si chiar tu fiind unul din subiectul acestor divergente, dar acum ei sunt nevoiti sa-i acorde credit mai mult la Valentin din cauza a ceea ce se intampla acum…
    Nu cunosc toate amanuntele si sincer nu cred ca acest lucru conteaza, fiindca e important ceea ce simtiti voi si cat de „inteligenti” sunteti in a va demonstra nevinovatia pentru ceea ce tocmai s-a intamplat… Intr-un fel sau altul cineva va pierde din voi doi in aceasta confruntare, acum ramane de vazut cine, poate amandoi sau poate pentru scurt timp adeptii grupului shinobii…
    Valentin chiar daca nu sunt de acord intotdeauna cu stilul tau de a conduce un fansub, ai totusi respectul meu pentru rezultatele obtinute… Din pacate si daca va fi sa se pierdem fostul site shinobi, o parte din vina iti va apartine… Parerea mea e ca mai ai de lucrat la concesii si sper sa nu te superi pentru acest lucru.
    Recunosc ca sunt doar consumator si nu m-am implicat in niciun proiect, dar am sustinut si incurajat pe oricine a facut acest lucru benevol si de placere… Multumesc in continuare pentru ceea ce faci si sper ca nu va fi cazul sa o luati de la zero…

    • N-am zis nimănui niciodată că-s zeu, că-s perfect, că tot ce fac e bine pentru toţi etc. Am minusurile mele, am slăbiciunile mele şi sunt om ca toţi ceilalţi în cele din urmă. E imposibil ca modul meu de a proceda să fie mereu pe placul tuturor, oricât nu aş încerca, nu va fi posibil. Eu încerc să fac cât mai bine ceea ce-mi place în limita posibilităţilor şi cunoştinţelor mele încercând mereu să respect persoanele cu care colaborez, dar aici s-a întrecut măsura prea de tot. Divergenţe şi certuri am avut destule cu persoane şi din grup, şi din afara sa, dar pe nimeni n-am dat afară doar pentru asta că am ceva personal cu el şi dacă ar fi eu vreodată să mă enervez şi să plec niciodată nu aş şterge tot ce am creat şi am pornit. Sau las cuiva să continue, sau las totul aşa pur şi simplu. Poate să aibă el toate motivele din lume să se războiască cu mine, dar asta nu-i justifică acţiunile nicidecum.
      Şi dacă tot nu sunteţi de acord, sau nu vă place ceva din ceea ce fac, o puteţi spune, mereu am fost pro criticelor constructive. Dacă nimeni nu zice nimic, o persoană poate nici să nu-şi dea seama când şi cum greşeşte.

  15. Hei Bambi(iselast) lasa-ma sa-ti impartasesc ceva: pe parcursul evolutiei umane, omul a aflat ca unele lucruri pot fi nemarginite, ca de exemplu fortele naturii sau universul, deoarece e aproape imposibil ca cineva sa le stapaneasca. Dar in ultimul timp, aparent, ceva mai puternic si care depaseste nemarginitul a fost descoperit de umanitate… CRETINITATEA LUI ISELAST!!!! Inteleg ca tot ce ai in cap se poate rezuma la credinta in Zeul Dobitoc, dar avand in vedere ca singurul tau neuron… scuze te-am insultat deja, vroiam sa spun singura ta celula gliala s-a dovedit a fi mai inceata la minte decat un organism unicelular, deja ma rog la Dumnezeu ca, in cazul in care tu esti urmatorul pas al evolutiei, toata omenirea sa involueze in organisme unicelulare. Si inca ceva dedicatie pentru iselast: Nane-Glume

  16. Întâi de toate îmi pare rău de ce s-a întâmplat cu acest amalgam de jigniri, poate înjurături, aroganţe etc. Mircea (Iselast), după mine a fost o persoană bună, care nu suportă să fie batjocorită sau înjurată sau cineva să spuna ceva rău despre el. Nici eu nu suport asta. Nu mă înţelegeţi greşit, nu ţin cu niciunul, ţin cu Shinobi. Singurul lucru care îl regret e faptul că m-ai dezamăgit Mircea, pentru mine, cel puţin, erai un model pentru inteligenţa ta, chit că mai „te jucai” cu admin-ul, eu le consider copilării, chiar dacă eu încă sunt unul. Mircea nu s-a maturizat complet, are partea lui de maturitate pe care nu vrea să o arate(uneori şi eu par mai matur, părerea mea, decât alţii mai mari ca mine, dar nu îmi place să o arăt… nu e genul meu), copilăriile pot ţine până la bătrâneţe dacă vrea persoana respectivă asta, fiecare are caracterul lui. Dar dacă o să o ţineţi tot aşa cu jigniri nu o să ajungeţi nicăieri. Daţi-vă mâna prieteneşte şi uitaţi de toate porcăriile care au avut loc, uneori trebuie să mai laşi şi de la tine nu contează cât de grav e. Ise dacă vii la nijikon sper să te întâlnesc şi să schimbam 2-3 vorbe că aşa e frumos, la fel şi cu ceilalţi, doar că voi nu v-aţi schimbat calea. Până la urmă este doar un site şi un forum, când o iei de la „0” întotdeauna o să iasă mai bine deoarece te ambiţionezi să iasă bine.
    A fost un comentariu sincer, nu mă credeţi de partea nu-ştiu-cui sau să ziceţi ca sunt gay sau ce vă mai trece prin cap.
    Nu vreau răspunsuri de genul „ai dreptate” lalala, ştiu părerea lui Val, vreau să aflu şi părerea lui Ise şi apoi îmi voi stabili părerea personală a acestei certe. Nu ştiu toate conflictele vechi şi nici nu prea vreau să le ştiu, deşi sunt curios. Vreau măcar, dacă pleci Ise să rămână în pace şi să nu te urască toţi.

    Ca o paranteză: Shinobi v-a continua, deoarece apar mulţi doritori cu anul ca să intre în echipă, uşor, uşor ne vom reveni şi chiar sunt un pic supărat că nu am cunoştiinţele necesare pentru a ajuta.

    Baftă pentru ambele părţi.

    • Nero, îmi pare bine că te poţi înţelege şi cu el, dar ce a făcut e evident. E uşor să „ierţi” o persoană când abia o cunoşti şi nuo cunoşti bine. Alta e când o ştii deja de 3 ani, ştii ce purtări de rahat are, ce dezastru a vrut să facă odată… şi a fost iertat şi i s-a dat o nouă posibilitate, şi acum DIN NOU face aceeaşi prostie din propriul capriciu şi ură faţă de mine. Asta nu e normal, şi nu mai merită acceptare, iertare, înţelegere, e prea de tot pur şi simplu. Nu-s obligat să-i mai tolerez „copilăriile” cum le numeşti tu, când eu abia mai am timp liber pentru Shinobi, şi care să vin să fac ceva relaxat aici, trebuie mereu să mă lupt cu aceste „copilării” şi atitudini de rahat. Una e când tu, sau altul din membri, îşi face un capitol/episod sau 2 pe săptămână de tradus/editat/encodat şi apoi stă liber să se distreze pe chat, să glumească şi să piardă timpul cum doreşte, şi alta e să încerci să ai grijă de toţi şi de toate, să verifici, traduci, editezi, recrutezi, organizezi un grup de 30+ persoane şi tot aşa NU E UŞOR, iar dacă era aşa simplu, trebuia s-o poată face oricine în absenţa mea. Ar trebui să vă puneţi şi voi în poziţia mea odată, să vedeţi dacă faceţi faţă la orice, şi apoi mai aveţi chef de copilăriile cuiva, când el doar se joacă de-a adminul şi webmasterul şi apoi se distrează cum îi pare.

  17. Imi pare foarte rau ca exista astfel de oameni si stiu foarte bine cum va simiti ce ati facut sa dispara pur si simplu(din cate stiu voi aveati mai mult serii download, iar linkurile vechi sunt aproape imposibil de regasit) pentru ca si eu ma ocup de fansub-ing (ce-i drept un site destul de necunoscut) dar in general cred ca am fost singurul care se implica activ in activ in acest site, desi si acum daca as vrea sa plec, as lasa seriile traduse si gata terminte, o singura serie m-am ocupat doar eu de ea si consider ca ar trebui refacuta oricum, deci daca m-as muta pe alt site cred ca as lua-o, dar deja deviez de la subiect, scuze, daca va pot ajuta as face-o cu mare placere din moment ce site-ul actual, nu este nimeni cu care pot lucra, in general pot face orice exceptie karaoke(efectele), in rest ma descurc binisor, daca considerati ca v-as putea ajuta cu ceva mi-ar face o deosebita placere, encod am un pc bun si pot face repede iar upload 100kb… maxim dar nu este o problema pc-ul meu sta in genral aprins si nu am nevoie de viteza la internet decat atunci cand downloadez. In orice caz felicitari pentru munca depusa, ati fost mereu siteul meu preferat ca traducere, calitate video, si punctualitate, pentru asta nu pot avea decat cuvinte de lauda, sper, sau mai bine zis imi doresc foarte mult sa reveniti cat mai curand, pentru ca acest site ar putea s-o duca foarte bine mult timp de acum inainte. Pacat totusi ca exista si astfel de oamenii , nu cred ca varsta are vro legatura cu ce e in cap, cunosc persoane mult mai mature si au doar 13-14 ani, eu unul am aproape 16(poate nu am o varsta inaintata si sunt ”doar un copil” insa ma pricep si imi place sa ma perfectionez in tot ce fac) dar nu sunt genul de persoana care sa zic: ”La mine sunt sofirle, daca ma superi o tai pe a ta.” cum am zis daca plec iau seria care nu am terminat-o si o fac din nou pe site-ul nou(dar nu o voi sterge de pe site sau voi sterge linkurile actuale pur si simplu voi lasa acele episoade asa, iar daca staful, nu cred ca mai exista, va vrea s-o continue, sau sa o sterga, nu m-ar interesa). INCA O DATA :DATI TOT CE AVETI MAI BUN SI ARATATI CA ”ORICAT DE TARE SUNTETI LOVITI VA PUTETI RIDICA”.

  18. ce pot sa mai zic……cautam si eu one piece manga in romana si mi-am adus aminte de shinobi si cand sa dau click….ce vad NU MAI E SHINOBI…..cand am citit asta cu iselast…..nu pot sa cred…cata minte sa ai sa faci asa ceva un gest total de rahat……ma abtin sa nu mai iau de doamna maicasa
    Sper ca se va face un nou site….cand se intampla asta va rog sa imi spuna si mie cineva la valy_yoo96

  19. Vreau eu numarul lui=))

  20. Tocmai am inceput sa citesc „Cartea de Istorie – Shinobi” si deja sunt cu gura cascata

    Din ce am vazut eu pe chat, de cand sunt in grup (n-am vazut prea mult, totusi) nici nu m-as fi gandit ca aveti un asa trecut cu Iselast

  21. nu conteaza Says:

    =)))))))))))))))))) iarasi e vorba de atot puternicul auto numit ise ? gayu ala =)))))))))))))) dal drq e un gay fara pereche =)))))))))))))))
    pace

  22. Destul de interesanta istoria asta Shinobi, nu stiam ca ise cel de pe forumul actual ar fi facut asa ceva(daca ise si iselast sunt una si aceeasi persoana), imi parea o fire mai temperamentala dar nu mi-as fi inchipuit ca ar fi facut asa ceva, in fine, imi pare rau ca ma bag si eu ca musca in lapte dar eram curios sa stiu cum a fost Shinobi inainte de a ma inregistra eu si am tot cautat, nu mi-am inchipuit ca o sa dau peste asa ceva.

Lasă un comentariu