Alucard May Cry

Vă întrebaţi de ce acest titlu? Ei bine, vreau să spun nişte noutăţi despre 2 dintre seriile noastre preferate pline de demoni.

1. Hellsing OVA VIII în sfârşit are o dată exactă de lansare şi anume 22 iunie pe DVD şi Blu-Ray. Mult aşteptatul OVA vine după o lungă pauză de 18 luni, dar din câte am înţeles următoarele vor urma rapid. Mai exact în total vor fi 10 OVA, şi acestea ultimele împreună cu VIII vor fi animate de studiourile Graphinica şi Kelmadick. Dacă vor fi 10 în total înseamnă că ei fac practic un OVA pentru un volum din manga văzând că în total sunt 10 volume manga.

2. Devil May Cry va avea în sfârşit (sau din păcate pentru unii) o transpoziţie cinematografică made in Hollywood! Screen Gems, un studio ce aparţine casei Sony Pictures Entertainment, a cumpărat drepturile pentru a produce filmul. Iar realizarea unui scenariu a fost încredinţată lui Kyle Ward. Ca să vă daţi seama de ce merge vorba, acest studio deja s-a mai ocupat de o serie de filme bazate pe o serie populară de jocuri făcute de Capcom şi anume sera Resident Evil. Acestea desigur n-or fi nişte capodopere, dar ca şi filme realizate după jocuri au fost destul de reuşite, mai ales văzând că au ajuns să facă tocmai 4, căci de era un flop se opreau de mult. Personal mă bucură ştirea căci Devil May Cry are tot necesarul pentru o transpoziţie cinematografică bună, un personaj ultra mega cool, ambient gotic plin de demoni, acţiune la niveluri maxime şi extreme cum place americanilor din Hollywood, şi văzând că trăim în epoca filmelor bazate pe supereroi ce devin tot mai multe şi mai multe, DMC poate face foarte bine parte din aceeaşi categorie deci sper să se depună efortul şi resursele necesare pentru a realiza un film interesant şi care să aibă de asemenea şi spiritul videojocului. Ca şi poveste sper să se bazeze pe primul sau pe al treilea, deşi desigur vor fi necesare unele modificări căci personajele umane în aceste jocuri sunt foarte puţine.

Sper ca acest film să aibă succes de asemenea şi pentru faptul că ar fi un semnal bun pentru cei care ar dori să facă şi filme bazate pe alte serii ca God of War, Bayonetta, Ninja Gaiden, şi ar avea o oarecare siguranţă că pot scoate un ban bun pe ele. Să vedem acum ce rezultate va da acest proiect.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: