Berserk şi Hellsing [UPDATE]

Vreau să vă aduc la cunoştinţă unele ştiri referitor la aceste 2 serii anime.

V-am vorbit deja despre o viitoare serie nouă Berserk, am văzut şi trailere şi promo dar încă nu se ştie exact ce fel de anime va fi şi când va începe. Acest „Berserk Saga Project” se pare că va începe în 2011 cu un film. Şi după nişte tweets mai recente, se pare că seria va fi făcută sub formă de filme şi nu episoade anime. Sau e posibil să fie şi sub formă de OAV cum e Hellsing. Ceea ce pare a fi sigur e că vor merge fidel după istoria din manga de data asta. Pentru mine personal, fie OVA fie film, e un bine fiindcă în ambele cazuri înseamnă animaţie de calitate, concentrată doar pe povestea originală, fără filler şi alte chestii în plus (se speră). Păcat doar că totul va lua mai mult timp decât ar fi luat difuzarea unei serii anime.

Referitor la Hellsing însă, aflăm în sfârşit când va fi scos OVA 8 care vine cu întârziere, văzând că primul triler spunea că ar fi trebuit să iasă pe 18 ianuarie. Data actuală spune Primăvara 2011, deci cu o întârziere de aproximativ 3 luni vom putea vedea continuarea aventurilor lui Alucard. Vă las mai jos trailerul cu acest anunţ.

Reclame

5 răspunsuri to “Berserk şi Hellsing [UPDATE]”

  1. Să nu o iei ca un atac sau altceva negativ, dar … de ce? Sau cel puțin, de ce atât de mult entuziasm la traducere Mot à mot a benzii într-o animație?

  2. Oh, mie imi place cand se respecta manga-ul intr-o animatie. Serios, macar vad cum se misca personajele, o completare a imaginatiei mele. Apoi mai sunt intonatia si gesturile de care sunt mereu curioasa cum le abordeaza. Plus ca animatia este alternativa omului lenes care nu are chef sa reia de la inceput un manga. Si recunosc ca sunt lenesa in aceasta privinta…

    • Bun, dar e aceeași poveste, aceleași personaje, aceleași teme. De ce să o iei de la capăt? Mai ales când nu-i cine știe ce capodoperă care trebuie revizitată.

      • Anime decurge mult mai repede decat un manga. Ca sa reiei un manga iti trebuiesc muuulte ore pe care nu le ai, un anime mai putine. Si in plus, daca as fi mangaka si cineva mi-ar face amnga-ul un anme, nu mi-ar placea sa faca tot felul de schimbari si ‘insinuari’ cu personajele create de mine. Recunosc, as fi un mangaka foarte rea in ceea ce priveste copyright-ul…

  3. De ce nu mai postezi ceva? Esti ocupat cu examenele sau ceva de genul? daca da, bafta! Daca nu, astept sa mai citesc ceva scris de tine;) by the way, I love your forum!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: