Shinobi Satanişti!!

Mă uitam azi întâmplător pe contul Shinobi de pe Filelist, să mai văd ceva comentarii. Şi am dat peste unul care m-a amuzat nespus. Uitaţi-vă aici la el în toată gloria în caz că va fi şters sau modificat pe Filelist. E un comentariu la volumul 9 al seriei 666 Satan tradusă de Shinobi.

Deci dragii mei Shinobi, îmi pare rău să v-o zic, dar v-aţi vândut sufeltele diavolului, odată ce aţi început să vă ocupaţi împreună cu mine de „manga tanga”. V-am spălat creierele, şi acum o să ardeţi în IAD pentru asta, muahahahhaha!!! Dar din câte văd eu, şi el, împreună cu mulţi credincioşi de acest tip, ard continuu  într-un iad numit IGNORANŢĂ!!! Bine că-s amuzanţi măcar XD

Reclame

10 răspunsuri to “Shinobi Satanişti!!”

 1. Hahaha ce fraier :))

 2. Cât suflet pune omul în post-ul respectiv… =))))

 3. Decii …Ohh god ..stii ..asta mi sa intamplat si mie …cand citeam la Info Val …Avem acolo unu mai cu Bilbia …care E CHIAR prea mult baietu :)) …am inceput din cauza asta sa facem mijto de el cum ca el e zeu „findca spuna el ca daca imi da un pumn rupe atomu din mine si nui este frica de moarte ” …ohh si recent a primit Porecla „Bote” Din cauza ca seamana cu botezatu putin =)). Revenind …Multi au zis ca „is cu satana ” deoarece citesc ceva …in care este vorba de El. Bun bun si daca citesc …e cv problema ? …I mean ..daca citesc nu inseamna ca camera mea contine Un sanctuar pentru satanisti…sa fim SERIOSI! Si un prieten care si el citea manga ..lam provocat sa citeasca tot ..la citit ..si nu a mai avut parerea ..cum ca…e un manga Satanist ^_^.

 4. deci, ne vedem in iad, baieti si fetite =)))

 5. Nykw_Raizen Says:

  Deja a fost modificat. :))))
  Oricum cei manipulati de mii de ani nu suntem noi.

 6. Și așa se naște un martir, domnilor.

 7. Da super tare :)) ma totusi e interesanta reactia lui 😕 sa fiu sincer … pacat ca nu are propriile lui concepte …
  adevarul multi comenteaza fara sa stie macar despre ce e vorba..

 8. Dar el daca a vazut ca se intituleaza Satan ce a crezut, ca is ritualuri si sfaturi despre ce, Dracu:))
  Daca e tot asa mare religios si nu citeste nimic despre satana si da citate din biblie, oare in acea carte nu este nimic scris despre Satana?
  Ignoranti si orbi pot fi unii.

  • Tehnic în Biblie nu prea sunt lucruri explicit despre Diavol. Pot fi interpretate ca atare, sigur, dar chiar și așa nu vei găsi multe lucruri care să lege totul în ceva asemănător credinței contemporane. Printre primele descrieri ale iadului și Diavolului, așa cum le percepem acum, se numără Divina Comedia și Paradisul Pierdut, care au avut cam la fel de multă intenție teologică cât și banda mai sus amintită, iar astea au venit cam la un mileniu jumătate după scrierea Bibliei.

   Oamenii s-au speriat de Harry Potter c-ar încuraja la vrăjitorie și satanism, nu cred că ar trebui să mai mire reacțiile ce sunt stârnite de o bandă desenată numită Satan, nu?

 9. Cred ca baiatu’ e martor a lui Iehova :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: