Dedicaţie pentru hollow_mitch

Ei bine,  am dat peste un caz, care m-a enervat destul. Şi o să-l expun aici mai bine să înţelegeţi DE CE m-a enervat.

Pe 19 octombrie mă contactează o persoană cu ID-ul hollow_mitch, dorind să-mi dea testul de traducător pentru grupul Shinobi. Pe forum s-a înscris cu numele TodokeT, şi aşa l-am trecut şi la credite unde a lucrat. După ce a dat testul, am decis să-l fac traducător la Veritas, unde va colabora cu Dark Ruller pentru asta. A tradus el capitolele 15 şi 16, puteţi să le luaţi ca să verificaţi asta. A fost tot bine şi frumos, am discutat cu el cum fac cu toţi, l-am ajutat să ia One Piece, cu gândul să-l bag şi acolo la tradus când va ajunge la zi, l-am rugat şi pe Gerrard să stea la seed pentru el, am stat şi eu. Apoi, întâmplător răsfoind ce noutăţi mai sunt pe alte site-uri, am dat peste acest topic de pe AnimePrime unde cineva spunea că vrea să-şi facă fansub. Până aici, nimic problematic… până am citit ultimul post de acolo, şi anume acesta postat pe 10 noiembrie. Userul era cel ce începuse şi topicul, adică Takashi. Şiiii…………. SURPRIZE SURPRIZE!! Văd acolo un ID de mess cam cunoscut… am o memorie proastă de obicei şi n-am înţeles la început cine e. Dar comentam în sinea mea, „ăsta cred că nu ştie încă de faptul că Veritas deja îl face Shinobi, nu va fi el primul cu Manhwa, sorry” Apoi şi The Breaker am anunţat că-l vom face, dar hei, se poate şi întâmpla să nu fi auzit omul că-l fac alţii. Am vrut să zic asta celor cu care lucrez la aceste serii, adică Dark Ruller şi Todoke… oh wait, la mine Todoke are acelaşi ID cu ăla… HOLLOW_MITCH………….WTF!?!?!?! Ce naiba înseamnă asta!?!?!??! Atunci mi-am şi amintit de unde-mi părea cunoscut acel ID. Ca să recapitulăm, acest băieţaş, fiind deja acceptat în grupul Shinobi, unde deja lucra la un manhwa şi anume Veritas….. se duce pe alt site, unde pretinde că vrea să-şi deschidă un fansub nou, şi culmea „să facă ceva nou ce încă nimeni nu face în românia, serii manhwa ca Veritas, The Breaker, etc”……………… NU MAI SPUUUUNE! El crede că AnimePrime e într-un univers paralel cu mine şi Shinobi, sau îşi bate pur şi simplu joc de mine şi de grupul unde a fost primit!? Nu înţeleg deloc prostia ce a făcut, şi de ce, nu are niciun sens, mai ales că nimeni nu-l ţinea să vorbească şi să spună ce vrea să facă. Am încercat să-i vorbesc pe mess şi m-a pus la offline când ştiu foarte bine că nu e. Deci mă şi evită pe de asupra aşa din senin. Acum spuneţi voi dacă nu e nesimţire asta… uneori am impresia că cu cât mai bine faci, cu atât mai rău ajungi. Să fii sănătos în continuare măi Todoke/Takashi/hollow_mitch şi să ai succes cu „fansubul” tău, dar întreg la minte tot nu eşti.

Reclame

20 răspunsuri to “Dedicaţie pentru hollow_mitch”

 1. Nykw_Raizen Says:

  Ce ne facem mai baieti? Nici de furat nu mai e bun romanul? =)) Pe langa nesimtirea de care da dovada, isi arata si prostia.

 2. Salut.
  Chiar nu stiu de ce te miri asa acest baiat este unul dintre acele specimene care cred ca poate sa prosteasca pe toata lumea si sa ii duca cu zaharelul.Eu unul cred lafel ca in Romania sunt „n” fansub-uri care multe dintre ele scot vreo 5 episoade rezista o luna sau chiar mai putin si apoi se desfinteaza fansub-ul.O idee buna ar fi daca s-ar face decat un singur fansub in care sa se adune cei mai buni traducatori,encoderi,editori etc

  O zi buna 😀

 3. genul de om care crede ca lumea i se inchina lui si poate face ce vrea… si totusi nu stiu de ce numele suna de parca ar fi ungur baiatu=))

 4. Nu înţelegeţi greşit vă rog ceea ce am vrut să spun aici. Eu nu mă iau de faptul că vrea să-şi facă fansub, facă ce vrea, dar de incoerenţa şi falsitatea sa faţă de noi, cei care l-au primit, văzând că pretinde să se ocupe de Veritas, şi alte manhwa, pretinde pe deasupra că ar fi ceva nou ce încă nu s-a făcut în România, CÂND DEJA O FACE CU NOI!!!!! Chestia asta pentru mine e pur şi simplu o bătaie de joc.

 5. Mhhhh da Valentine ,asta e ‘RO’ .Pentru a vedea ce om este,am luat si eu id-ul …si nu a vrut sa vb cu mine,ma ignora,asta-i nesimtire 100%.Asta-i primul meu com,deci sper sa nu fii spus ceva gresit.

 6. hollow_mitch Says:

  Ai inteles gresit ma Fraiere….!!!! Nu-i de mirare ca ce zice lumea despre tine, ca esti un Cioban din Moldova….!!!!

  • Trăiască Ciobenii din Moldova atunci 😉 De n-ar fi ei, de unde mai aveai lapte şi brânză proaspătă 😉
   Mi-e interesant cine este această „lume” de care zici, şi oricum, ce am înţeles eu greşit? decât să sari cu complimente mai bine demonstrează ce zici, am vrut nu odată să vorbesc normal cu tine, dar nu ai răspuns, nici mie, şi nici celorlalţi din grup… sau poate, şi ei tot sunt Ciobeni? În fine, demonstrezi mai departe că n-ai minte pur şi simplu. Ai dat cu piciorul celor ce ţi-au oferit posibilitatea să faci ceva ca şi traducător manga/anime.

 7. hollow_mitch Says:

  Nu ar avea nici un rost sa ma implica intr-o colocviu cu tine, nu ai observat, sau inca nu ti-au spus amicii tai amarati cat de Agramat esti ma Kyubi-Sucker….!!!! Prin urmare nu am nevoie de scuzele unor pers. periferice si superficiale….!!!!

 8. Ce ratat hollow_mitch asta. El ne invata cum sa dam cu sapa in limba engleza =)) mars in mm de ratat!

 9. Si cand ma gandesc ca l-am ajutat sa intre in grup … mi se face greata. Mda oricum el spunea ca a fost si in AnonimTV .. probabi(daca a fost) si ei l-au dat afara…bine ca nu te implici intr-un „colocviu” cu noi…mai ai si 18 ani … patetic 😐

 10. hollow mitch, esti exemplul tipic de roman emancipat care-si pierde timpul pe ‘net…

 11. Şi vreţi să ştiţi ultima noutate?? Hollow_mitch = JasonB ce tot face spam şi comentarii idioate pe site-ul Shinobi, dar şi despre asta voi scrie mai detaliat ;))

 12. Intotdeauna ma amuz de ce vad pe aici, si as putea spune ca unii sunt „prea prosti, prea prosti, prea prosti, prea prosti sa nu fie prosti” . Prostia e la tot pasul si ne urmareste peste tot.

 13. Ştiu eu, poate s-a emoţionat domnul când a venit momentul să-ţ spnă fan frumos: uite, val, îmi voi face un fansub, mi-a făcut plăcere să fim în aceeaşi echipă, etc, etc, pa şi pusi. Ce era aşa greu???

  Hollow, nu trebuia să-i ceri permisiune lui Val, ci doar să- aduci la cunoştinţă intenţiile tale. ATÂT!!!

  • dorian, fii mai atent te rog, si citeste bine ce am scris, inclusiv comentariile mele. Nu m-am luat de el ca a vrut sa-si faca fansub… e chiar asa de greu de inteles ce am vrut sa zic acolo? 😦

 14. PS: m mâncatt unele litere in cauza bateriei aproape consumată de la tastatură. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: