Noutăţi despre One Piece

Da ştiu, nu e prima oară când scriu despre One Piece şi nu demult am făcut-o însă nu pot face nimic dacă acum e o perioadă plină de informaţii despre această serie. Chiar şi dacă e preferata mea nu înseamnă că doar despre OP vreau să scriu, pur şi simplu nu sunt la moment noutăţi interesante despre celelalte, cum găsesc postez şi despre celelalte. Revenind, am nişte date interesate referitoare la filmul One Piece Strong World care a ieşit săptămâna trecută pe 12 decembrie dacă nu greşesc. Ei bine a făcut din nou recorduri. Doar în prima zi l-au vizionat 4,5 milioane de persoane in Japonia. Iar în week-end a avut un total de 11,7 milioane. Ca să vă daţi un pic seama de succesul său pot să vă zic că comparativ e la nivelul filmelor ca Ponyo(11,55) sau Harry Potter and the Half-Blood Prince(11,2). Am citit şi un review al filmului care zice că e foarte bun şi realizat foarte bine. Merită văzut şi se simte că autorul Oda a fost implicat foarte mult în acest film. De asemenea, a fost scos şi un volum special Volumul 0 care conţine acel capitol 0 ce deja l-aţi văzut cred cu toţii, îl găsiţi şi în română pe Shinobi deja tradus. Însă nu doar asta se conţine în volum ci mai exact:

Capitolul 1……………………. Istoria One Piece
Capitolul 2……………………. Capitolul #0 Lumea Puternică
– Istoria Lumii Puternice(Strong World)
Capitolul 3……………………. Note de EIICHIRO ODA
Capitolul 4……………………. Bunurile Lumii Puternice
Capitolul 5……………………. Vocea Regizorului
Capitolul 6 ……………………. Mesajul lui Eiichiro Oda

Am tradus din engleză conţinutul volumului de mai sus bineînţeles 😉

Noutăţile nu se termină aici însă. Chiar în acest capitol Oda a declarat ceva foarte interesant şi important cred pentru viitorul OP. Şi anume:

„This story is Luffy’s last adventure as a 17 year old so watch it over and over again!”

Tradus:

„Această istorie este ultima aventură a lui Luffy cu vârsta de 17 ani aşa că uitaţi-vă la ea de multe ori!”

O_O………………… Ce să însemne asta?? Presupun că asta include şi actualul arc narativ din manga One Piece căci nu ar avea sens altfel. Ceea ce îmi vine în gând la moment este doar asta, un timeskip aşa cum a fost şi cu Naruto!!

Presupun că după evenimentele actuale din manga, se va face un salt temporal şi doar atunci se vor aduna din nou toţi membrii echipajului, puternici şi antrenaţi pe măsură pentru a înfrunta Lumea Nouă. Altceva nu-mi vine în cap, deşi stau şi mă gândesc, să însemne asta că şi Luffy va deveni matur?? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Oricum, am încredere oarbă în Oda, el ştie mai bine ceea ce face deci vom trăi şi vom vedea!! Bye!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: